на живо

Кубрат Пулев за феновете си: Това е богатство!

Българският боксьор сподели част от милите послания, които получава всекидневно

Getty Images

Родният професионален боксьор и носител на европейската титла в тежка категория Кубрат Пулев описа всичките си привърженици като "богатство", в официалната си фейсбук страница.  


През миналия месец Пулев спечели наградата на Пресклуб България за Спортист на месец май. Именно в началото на май подкрепян от милиони българи боксьорът спечели европейската титла след победа с 2-1 гласа над Дерек Чисора. 


Ето какво обръщение написа днес Кобрата към всички, които го подкрепят. В публикацията 35-годишният боксьор добави и три снимки на негови фенове: 

Снимка: Facebook


Снимка: Facebook


Снимка: Facebook

"ТОВА Е БОГАТСТВО....

Поради невъзможността да съм тук постоянно, със забавяне, но искам да благодаря на хората, които са ми пратили толкова хубави и истински послания. Както и на всички, на които няма да мога да отговоря лично поради многото съобщения. Заради вас си заслужава всичко!

Ето ги и част от тях:

Николай Проданов: "Да си жив и здрав ти ни караш да се гордеем че сме Българи, Благодаря на Господ, че те има Кобра."

Мария Георгиева: "Поздравяваме те за твоята победа. Ти удиви цяла България с този мач и то не за пръв път. Пожелаваме ти много здраве и успех от семейство Георгиеви, град Бургас."

Снимка: Getty Images
Петя Ноус: "Горди сме с теб!!!! Съживяваш и поддържаш духа на нашата малка посмачкана от другите държава!!! Заслужена победа! Благодарим ти за усилията!! Всичко най-добро ти пожелавам! Да си жив и здрав, още много успехи, да си щастлив и много обичан!! БРАВО ШАМПИОНЕ!"

Николай Георгиев: "Признателност и почитания че си велик Българин в тези трудни времена където всеки търси парата а ти остана верен на родината! Ти показа, че българите сме деца на силна и мощна майка, която ражда герои!"

Иван Атанасов: "Ти си БЪЛГАРИЯ!"

Димитър Левски: "Здравей Кобра! Честита категорична победа! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТИ БЛАГОДАРИ, ЧЕ ТИ ЕДИНСТВЕН СТОПЛЯШ СЪРЦАТА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НИ НАРОД... БЕШЕ КАТЕГОРИЧЕН В МАЧА, ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА НАПРЕД, БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ С ТЕБ! ОБИЧАМЕ ТЕ!"

Снимка: Getty Images
Ани Иванова: Поздравления! Г-н Пулев,знаех че ще победите. Благодаря ви,че ми върнахте вярата силата в българското. Пожелавам ви от сърце да продължава те да побеждавате и да прославяте родината ни с победи.Бъдете жив и здрав вие и цялото ви семейство.

Генчо Бонев: "Браво, браво, браво, сърцето ми щеше да се пръсне, а хем знаех, че ще го биеш и още не мога да спра да се радвам за теб, БРАВО КУБРАТ!"