на живо

Кубрат за Джени Суши: Не съм я хващал за дупето!

Пулев разкри и за втора целувка с американската журналистка

Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се с журналистката Дженифър Равало, известна още като Кралицата на голото суши.

Българският боксьор, който бе изправен пред Спортната комисия в Калифорния по две обвинения, едното от които за сексуален тормоз, се извини за целувката, която отправи на Суши след мача си с Богдан Дину, но отрече да е имало нещо повече и по-специално да е слагал ръце върху задните ѝ части, както тя твърди.

"Бях в еуфория, мога да го сравня със състояние на човек, който е под влияние на наркотици. Целунах я, тя бе близо до мен. Действах емоционално. Съжалявам много и ѝ се извинявам. Бях изключително развълнуван. Бях щастлив и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос", разказа Пулев.

"Първо не можех да отговарям, второ исках да се зарадвам на победата и от еуфория, за да прекратя интервюто я целунах. След това тя каза добре, благодаря. Зарадва се, каза ми, че съм бил невероятен и аз ѝ казах "добре, чао" и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето! Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там

Кубрат разкри също, че Суши го обсипвала с комплименти през цялото време, което го накарало да се почувства неудобно. Равало била настоятелна и в хотела, където се стигнало до втора целувка.

Тагове:

@