на живо

Купонът на Кристиано напът да "взриви" съблекалнята на Реал (ВИДЕО)

Не присъства нито един от испанските играчи

Тежки скандали в състава на Реал Мадрид са напът да подпалят партито за рождения ден на Кристиано Роналдо. Купонът, който португалецът вдигна, се състоя само няколко часа след погрома 0-4 от градския съперник - Атлетико Мадрид.

Гневните реакции на привържениците на Реал в социалните мрежи обаче са само "върхът на айсберга". Част от лидерите в състава на "белите" не крият недоволството си от момента и най-вече начина, по който партито е проведено.

На купона не присъства нито един от испанските играчи. Роналдо за поредна година не е поканил целия състав, а само най-близкото си обкръжение. Сред присъстващите са: Пепе, Коентрао, Марсело, Кейлор Навас, Хамес Родригес (съвсем наскоро опериран) и Сами Кедира. Сред гостите е  и агентът на Роналдо - Жорже Мендеш.

Капитаните Икер Касийяс и Серхио Рамос са били поканени, но не присъстват на фиестата. Най-горещите моменти от нея пък са документирани от участниците и бързо се предават от телефон на телефон. Именно тази публичност на празненството е големият проблем според част от лидерите на Реал. Някои от играчите като Пепе и Модрич са сред празнуващите, но не се виждат на нито една снимка. Рожденикът обаче е участник в редица видеа и снимки.

Ето го и в ролята на певец:

На този клип пък се вижда в какво настроение са Марсело, Кейлор Навас и Хамес Родригес само няколко часа след като съотборниците им са били отнесени от Атлетико:

Фиестата  продължава до 4 сутринта, макар и не всички играчи да са се задържат дотогава. Целият отбор се събира за пръв път след случая на тренировката в понеделник. Очаква се именно тогава да бъде потърсено обяснение от Кристиано Роналдо.