на живо

Летящият фен на "сините" и Моци се превърнаха в световна сензация (ВИДЕО)

Медиите в Европа отразиха "Левски" - "Лудогорец"

Битката от първата шестица на Първа лига между "Левски" и "Лудогорец" се превърна в световна сензация. Медиите в Европа не пропуснаха да публикуват снимки и фенски видеа от действията на "синия" фен, който потроши тунела на Националния стадион по време на дербито.

Запалянкото се развилня след като Козмин Моци от "Лудогорец" получи червен картон и потегли към съблекалнята. Привърженикът на домакините се качи върху тунела, окуражаван от приятелите си, проби го и падна в дупката, обградена от полицаи.

Действията на "летящия фен" бяха в отговор на провокация от Моци, който се разписа от дузпа, след което отпразнува гола пред "синята" агитка. Именно за това румънецът получи втори жълт картон и потегли към душовете.

Сайтовете припомнят и геройствата на Моци срещу "Стяуа" в квалификациите за Шампионската лига през 2014 г. Тогава вратарят на родния шампион Владислав Стоянов бе изгонен в последните минути от продълженията, Моци сложи ръкавиците, вкара една и спаси две дузпи, а "Лудогорец" влезе в групите на най-авторитетния турнир.

Тагове:

@