на живо

Левскарите избират най-великите моменти в евротурнирите (ВИДЕО)

Facebook

Представителите на организационния комитет за юбилея на Левски - 50 години в европейските клубни турнири - Николай Козарски и Петър Петров – разкриха подробности за новите инициативи около честването.

На 10 октомври Левски ще приеме Юргорден по случай своя юбилей.

Петър Петров призова всички фенове да заемат своите места на стадион "Васил Левски" по-рано: "В 15:30 всички, които са решили да дойдат на този наш празник, да бъдат на стадиона, за програмата преди мача."

"Всеки един глас в нашите седем анкети е важен, за да сме обективни," обясни Петров. "Всеки глас ще ни даде яснота. Ако има равен резултат, ще печели този, който е бил в по-старото време. Причината - потребителите на Интернет са по-млади, и не си спомнят по-старите събития."

Във всяка от цифрите - седем анкети, на 9-ти обявяване на резултатите - са свързани с моменти от историята на Левски.

В анкетата "Най-красив гол" са номинирани 1. Пламен Цветков срещу Щутгарт, 2. Николай Илиев срещу Милан, 3. Николай Тодоров срещу Глазгоу Рейнджърс, 4. Георги Иванов - Геша срещу Динамо Букурещ, 5. Христо Йовов срещу Марсилия и 6. Владимир Гаджев срещу Лил

За Треньор №1 - Георги Василев, Рудолф Витлачил, Иван Вуцов, Люпко Петрович, Васил Методиев и Станимир Стоилов.

Анкети има още за Най-славна победа на Левски в Европейските турнири, за най-драматична загуба, за най-великия мач на Левски, за най-страхотно представяне на публиката, и за идеалната единадесеторка на Левски в Европейските турнири.