на живо

"Левски", БФС, Дерменджиев и Балъков отрекоха за рокади

Информацията, че Петър Хубчев поема "сините", разтърси родния футбол

Lap.bg

"Левски", Българският футболен съюз и Красимир Балъков отрекоха информацията за сензационни рокади след двубоя на националния отбор срещу Косово тази вечер. "24 часа" съобщи, че селекционерът Петър Хубчев ще поеме "сините", а Балъков ще го замести. По-късно новината бе тиражирана и от други издания. 

"Това е абсолютна спекулация. Георги Дерменджиев е треньор на "Левски". Ние не сме преговаряли с друг за неговата позиция", обяви изпълнителният директор на 26-кратните шампиони Павел Колев пред gong.bg.

"Никой не е говорил с мен. Не знам за треньорска смяна. Странно, че точно преди мача на националния отбор излиза подобна информация. Тази сутрин проведох тренировка с футболистите", заяви самият Дерменджиев пред sportal.bg.

"Някой умник насажда слуховете за Хубчев точно преди важния мач на България. Може ли такава новина да излезе в деня на първото ни гостуване в евроквалификациите? Ако имаше такава спешна и мълниеносна рокада, всички щяхме да бъдем уведомени. Дано тези писания не се отразят върху момчетата за двубоя с Косово довечера", възмути се членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов пред blitz.bg.

Красимир Балъков също отрече информацията чрез своя профил във "Фейсбук".

Тагове: