на живо

Левски чака феърплей в Пловдив (ВИДЕО)

Отзиви след победата срещу Марек с 4:0

Ладислав Цветков

Тодор Батков отново апелира за феърплей в решителния за "Левски" мач между "Ботев" (Пловдив) и ЦСКА. Кой ще играе в първата шестица на плейофите, ще стане ясно утре, когато от 15:30 ч. "канарчетата" приемат "армейците". "Сините" се нуждаят от равенство или победа на ЦСКА, за да завършат пред "жълто-черните".

След победата над Марек, Батков заяви: "Ще бъда срамота, ако не сме в шестицата. Но ние бяхме до тук, сега чакаме. Ако има мъже, мачът ще се играе реално. Иска ми се да вярвам. Декларирам, че за 15 години не е имало случай, в който да е имало и нотка съмнение, че "Левски" ще играе за победа. Надявам се и колегите от ЦСКА да са така", каза босът на "сините".

Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че макар мястото на неговия тим в първата шестица да зависи от мача на вечния съперник ЦСКА срещу Ботев, сините няма да се молят на никого. Иванов отсече, че достойнството и моралът са най-важни и коментира, че целта е отборът да се харесва на феновете.

Снимка: Ладислав Цветков

Треньорът Стойчо Стоев също сподели, че съставът му е направил необходимото при убедителната победа над Марек, но сега съдбата на тима е в чужди ръце.

Вижте и чуйте изказванията на шефовете на Левски: