на живо

"Левски" не се справи с последния в класирането

Скучно 0:0 във Велико Търново

Lap.bg

"Левски" не успя да победи последния в класирането "Етър". В мач от 18-ия кръг двата тима завършиха 0:0, а головите възможности липсваха.

Домакините останаха с човек по-малко в 85-ата минута след втори жълт картон на Мариян Иванов. Малко преди това Найджъл Робърта излезе сам срещу вратаря, но стреля в него, пропускайки най-доброто положение за "сините".

Играчите на Александър Томаш пък не се възползваха от две фрапантни грешки в отбраната на столичани, която изобилстваше от нови попълнения.

Снимка: Lap.bg

Още с първата си атака домакините можеха да поведат. Живко Атанасов сбърка, а Ловре Кнежевич отне топката, след което се устреми сам срещу Микулич. Начо Монсалве с шпагат изби топката миг преди удара на играча на "Етър".

В началото на второто полувреме отбраната на "Левски" отново сгреши. Неразбирателство между Микулич и Монсалве за малко да завърши с гол за "Етър". За късмет на "сините", след удар на Гаетан Мизу топката прелетя над гредата.

След четвъртото равенство на "сините" през този сезон, те остават на осмото място в класирането с 19 точки, докато "Етър" е на дъното с 12.