на живо

"Левски": Мач с "Милан" няма да има

Според "сините", организаторите не са предложили приемливи дати за провеждането на срещата в чест на Гунди

Мачът между "Левски" и "Милан" по случай 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов - Гунди няма да се състои, съобщиха от "синия" клуб. Причината е, че организаторите от Moko Solutions не са предложили приемливи нови дати за провеждането на такъв мач.

Ето какво гласи съобщението на "Левски":

"Уважаеми привърженици,

с огромно неудоволствие Ви съобщаваме, че приятелски мач с "Милан" няма да се състои. ПФК "Левски" прояви разбиране и търпение след несъстоялата се среща на 11.08.2018 г., но фирмата организатор на двубоя, Moko Solution, не успя да предложи приемливи нови дати за провеждането на такъв мач.

Клубът се е обърнал с молба към Moko Solution да оповести реда и начина, по който ще бъдат възстановени сумите на всички закупили си билети за събитието".

Припомняме, че първоначално съперник на "сините" трябваше да бъде "Бока Хуниорс" на 19 август. След като срещата пропадна, бе насрочена нова дата - 11 август, като в София очакваха гостуването на 7-кратния шампион на Европа - "Милан". След промяна в плановете и на "росонерите" мачът в чест на Гунди трябваше да се състои през есента.

Тагове:

@