на живо

"Левски" обяви новия генерален спонсор

Логото на компанията ще бъде на сините екипи за утрешното дерби

Lap.bg

Футболният "Левски" има нов генерален спонсор. От ръководството на "сините" използваха официалния си сайт, за да обявят, че това е строителната компания STRABAG. Фирмата бе рекламодател на "Левски" преди няколко години, като дори и Сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов" бе прекръстен на името на STRABAG.

Договорът между "Левски" и концерна е бил финализиран малко преди 13:00 ч. днес. Логото на STRABAG ще бъде на сините екипи за утрешното дерби с ЦСКА от последния кръг на есенния полусезон в Първа лига.

Снимка: levski.bg

Съобщението на "синия" клуб:

"Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската строителна компания STRABAG. Контрактът вече е в сила и логото на компанията ще бъде на гърдите на футболистите за мача с „ЦСКА-София“ в петък на Националния стадион „Васил Левски“.

Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на колегите от STRABAG за добрите и професионални взаимоотношения в хода на преговорите и заявява, че ще положи всички усилия, за да удовлетвори очакванията на партньора си по отношение на рекламното сътрудничество между най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със световно реноме", пише сайтът на сините."