на живо

"Левски" обяви партньорство с австрийска фирма

„Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни", заяви Наско Сираков

Lap.bg

Футболният "Левски" е подписал договор за рекламно сътрудничество с австрийска фирма. Това обявиха "сините" на официалния си сайт.

Договорът с компанията "BELFRY Group" е до края на 2021 г. 

"BELFRY Group е базирана в Австрия и предлага всеобхватен и разнообразен набор от услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа, както за публичната сфера, така и за частни клиенти. Философията на компанията се базира на високоефективното изпълнение, основаващо се на дигитализирани процеси и на решения, които спестяват както разходи, така и ресурси в интерес на клиентите и на околната среда", се казва в съобщението на "Левски". 

Снимка: Lap.bg

Мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков благодари на компанията за търпението и доверието.

"ПФК Левски” благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България. Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни и ще създаде дългосрочна връзка между нашите две марки", са думите на Сираков. 

Сътрудничеството идва в тежък финансов момент за клуба. "Левски" е в криза, като футболистите не са получавали заплати от февруари 2021 г. Част от чужденците пък напуснаха тима, а лицензът за следващия сезон на деветия във временното класиране на Първа лига е застрашен.

Снимка: Lap.bg

Преди седмица Сираков обяви, че се прави всичко възможно "сините" да покрият изискванията на лицензионната комисия и загатна, че преговорите с нов спонсор са на финалната права.

На официалният си сайт от компанията разясняват, че подразделението в България се занимава с инсталиране на системи за сигурност при изграждане на сгради и пътища. Фирмата има още офиси в Румъния, Хърватия, Словакия, Словения и Италия.