на живо

"Левски": Опитват се да дестабилизират клуба в най-важния момент

"Сините" коментираха информациите, че треньорът напуска клуба

Lap.bg

Като опит за дестабилизиране на клуба в най-важния момент - така ръководството на "Левски" разчете появилите се информации, че треньорът Славиша Стоянович може да напусне отбора, за да поеме "Олимпия" Любляна.

"Сините" излязоха с официална позиция на своя сайт няколко часа след като специалистът се обърна към феновете и заяви, че в момента е треньор на тима от стадион "Георги Аспарухов" и е отдаден на работата си.

„Левскари,

Обръщаме се към Вас след появилите се информации в медийното пространство засягащи „ПФК Левски“. Уверяваме Ви, че това са опити клубът да бъде дестабилизиран във важен момент, какъвто е зимната подготовка на отбора. Славиша Стоянович е треньор на „Левски“ и върши отговорно работата си като такъв.

„САМО ЛЕВСКИ“

„ПФК ЛЕВСКИ“, пишат "сините".

Снимка: Lap.bg

Стоянович се завърна в клуба през ноември 2020 г., като от тогава "Левски" записа 1 победа, 1 равенство и 3 загуби. Тимът е на 9-о място в класирането на Първа лига.

Специалистът не се появи на първата тренировка за 2021 г. на "сините", като от щаба му заявиха, че има лек здравословен проблем и ще се присъедини към футболистите по време на лагера в Хърватия.

Снимка: Lap.bg