на живо

"Левски" отрече за Стоилов, вярва на Петрович

"Сините" опровергаха слуховете за треньорска рокада

"Левски" категорично отрече да планира треньорска рокада през зимната пауза. Днес се появи настойчив слух, че "сините" са подписали предварителен договор със Станимир Стоилов-Мъри. Клубът публикува изявление на официалния си сайт, в което заявява пълното си доверие в сегашния наставник Люпко Петрович.

Публикуваме становището без редакторска намеса:

"ПФК Левски открито и най-отговорно заявява, че появилите се днес в едно онлайн издание информации, че Станимир Стоилов има сключен предварителен договор с Левски, не отговарят на истината и няма нищо вярно в написаното.

ПФК Левски уважава и цени изключително много футболиста, треньора и човека Станимир Стоилов. Всеизвестен е фактът, че Левски има старши треньор и неговото име е Люпко Петрович. Собственикът и ръководството на клуба още веднъж изразяват пълната си подкрепа и доверие в старши треньора на отбора и неговия треньорски щаб".

Преди няколко дни в специално интервю за bTV самият Станимир Стоилов обяви, че е много далеч от завръщане в "Левски" и че няма намерение да прекратява договора си с казахстанския шампион "Астана".