на живо

"Левски" почете Гунди, Наско Сираков отказа да коментира ситуацията в клуба (ВИДЕО)

Футболисти, служители, легенди и ръководители поднесоха венци и цветя пред паметника на Георги Аспарухов

Lap.bg

Футболисти, служители, клубни легенди и ръководители на "Левски" почетоха Георги Аспарухов. Днес се навършват 78 години от рождението му и в негова чест, по традиция пред паметника му на "Герена" бяха поставени венци и цветя на специална церемония.  

Играчите бяха в компанията на треньора Славиша Стоянович, който вече не е под карантина, и на мажоритарния собственик Наско Сираков.

Снимка: Lap.bg

Легендарният нападател на "сините" отказа да отговори на въпростите на bTV във връзка със случващото се в клуба. Той не пожела да разкрие кога ще запознае феновете със ситуацията на "Герена". 

Преди няколко дни Сираков, чрез декларация на клубния сайт, обяви, че лицензът на "Левски" за следващия сезон е сериозно застрашен, но пък текат финални преговори с "мощен чужд инвеститор".

"В момента съм в заключителни разговори с мощен чужд инвеститор, който е готов да вложи колкото е необходимо за направата на нов стадион, за изграждането на силен отбор и ДЮШ, и погасяване на дълговете. В много кратък срок след празниците ще запозная всички Вас с всички условия, които съм поставил, както и гаранциите за бъдещото на любимия ни "Левски". Разбира се, ще искам Вашето съгласие, одобрение и подкрепа, за да сложа подписа си на финализиран договор. "Левски" не е мой, а е наш!", гласеше декларацията.