на живо

"Левски" получи билетите за "Сутйеска"

"Сините" гостуват на черногорския тим в четвъртък

Lap.bg

Ръководството на "Левски" съобщи на официалния си сайт, че билетите за реванша със "Сутйеска" от първия предварителен кръг от Лига Европа вече са получени. Вчера "сините" разкриха, че пропуските се бавят и няма да пристигнат преди заминаването за Черна гора, но проблемът е решен.

"Уважаеми привърженици, потвърдените 250 билета за мача-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Черна гора между ФК "Сутйеска" и ПФК "Левски" вече са в София. Още веднъж искаме да потвърдим, че всички, които са закупили от тях и имат съответната квитанция, ще могат да вземат своя билет и да наблюдават срещата в град Никшич. 

Раздаването на билетите ще стане както бе обяснено на официалната ни страница във вчерашния ден. Очакваме единствено потвърждение от местните власти в Черна гора относно сборния пункт за привържениците на "Левски" в деня на мача, 06.07.2017 г. В момента, в който имаме нужната информация, тя веднага ще бъде публикувана на уеб сайта levski.bg, както и на официалната ни фейсбук страница @levskiofficial. След 18:00 часа (централно европейско време) днес за допълнителна информация ще можете да се обръщате и на телефон: +359 888 914 071", гласи съобщението на сайта на столичния тим.

"Сините" спечелиха с 3:1 първия мач в София, а реваншът утре е от 21:30 ч. При успех, във втория предварителен кръг на Лига Европа "Левски" ще срещне "Хайдук" Сплит.