на живо

"Левски" получи подкрепа от лекари на първа линия в борбата с COVID-19

Част от екипа на Инфекциозна болница в София оправи послание към "сините" привърженици

Facebook

Отборът на "Левски" се похвали с подкрепата на медици, работещи на първа линия в борбата с COVID-19.

Д-р Томов и част от екипа му от Инфекциозната болница в София отправиха послание към феновете на "сините" в тези тежки времена.

"Какво може да ти даде по-голяма сила в тези времена от послания като това на Д-р Томов и част от екипа на Инфекциозна болница, София, отправено към всички, които обичат "Левски", написаха от клуба във "Фейсбук".

"Малко преди сутрешната визитация. Ние пак сме на своя пост, готови да помагаме на нашите пациенти с COVID-19. Левскари, в тези трудни времена нека помогнем за спасението на Нашия "Левски"! Всеки според своите възможности. Епидемията ще премине, животът отново ще тръгне с нормалния си ритъм. Ние пак ще сложим сините шалове и изпълнени с надежда ще тръгнем към стадиона. Нека не позволяваме любимия ни клуб да изчезне. Останете у дома! Пазете се! Пазете и вашите близки! Само "Левски"!", се казва в съобщението.

Спирането на Първа лига заради пандемията от коронавирус засегна силно "Левски", който се бори за финансовото си оцеляване с помощта на феновете. През февруари привържениците на "сините" се активизираха, купувайки сезонни карти и билети, за да може клубът да плаща вноските към НАП. 

bTV призовава: останете си вкъщи!