на живо

Левски пуска клубна телевизия

"Сините" дават начало на специална програма за ученици

Обещаният уеб-портал Левски ТВ ще започне директното си излъчване в мрежата на 5 декември тази година и ще съдържа специална изненада за привържениците на "сините" по целия свят - съвсем безплатно излъчване на всички контроли от зимната подготовка, както и всички мачове на юношеските формации на клуба, съобщиха телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, които влязоха в Управителния съвет на Левски като юридическо лице.

Освен това, в най-скоро време Левски ще разполага и с нов уебсайт, който е изготвен изцяло в крак с времето и отговарящ на мащаба и историята на клуба. Успоредно с това, най-малките фенове на Левски ще получат уникалната възможност не само да се докоснат до своите любимци, но и да играят с тях в един отбор.

"До няколко седмици ще бъде вкаран в употреба чисто нов уебсайт на клуба. Той ще бъде лесен, достъпен за всички, изцяло в крак с времето и отговарящ на мащаба и историята на клуба. Този сайт ще бъде междинната станция между славната история на Левски и 21 век. Винаги актуална, винаги официална информация, поддържана 24 часа в денонощието от млади професионалисти. В този сайт ще може да видите и новата секция на обновения онлайн магазин. Създадохме и нова фейсбук страница, която събра около 35 хиляди уникални абонати за краткото си съществуване" - заявиха продуцентите.

"Левски ТВ е иновативна интернет медия, неизменна част от уеб-портала. Видео каналът ще предлага ексклузивно FULL-HD от живота в Левски и събитията зад кулисите, следени от професионален екип. Какво става на стадиона и по трибуните, ще видите в Левски ТВ. Единствено тази телевизия ще излъчва онлайн мачовете на различните възрастови формации на живо до неограничен брой потребители в която и да е точка по света. Още тази зима пък феновете на Левски ще могат да проследят на живо всички мачове от подготовката на футболистите", добавиха Иван и Андрей.

Успоредно с Левски ТВ и новия уебсайт, клубът стартира и програмата "Левски в училище". На регулярен принцип футболистите на Левски ще посещават училища от цялата страна, ще играят футбол с учениците, ще се снимат с тях и ще организират игри за клубни артикули.