на живо

"Левски" с нов треньор през следващата седмица. Тодоров остава в клуба

Наско Сираков вече се е разбрал с новия наставник. Остават детайли за уточняване

"Левски" с нов треньор през следващата седмица. Тодоров остава в клуба

"Левски" ще има нов треньор през следващата седмица. Това обяви собственикът на "сините" Наско Сираков, след като досегашният наставник Георги Тодоров подаде оставка.

"На Георги Тодоров му дойде нанагорно на базата на това колко обича "Левски". Той остава на работа в клуба. Ще бъде близо до отбора. Той е човек, на когото имам безгранично доверие. Благодаря му за всичко, което свърши. За мача в Разград отборът ще бъде воден от помощник треньорите. Другата седмица "Левски" ще има нов треньор", заяви Сираков преди днешната тренировка на "сините".

Той не пожела да назове името на фаворита за поста, като уточни, че е постигнал разбирателство с въпросния специалист и остава да бъдат договорени детайли по договора му.

Снимка: Lap.bg

В предстоящия мач с "Лудогорец" на 1 ноември "сините" ще бъдат водени от помощниците на Тодоров - Живко Миланов, Димитър Телкийски и Тодор Симов.

Като фаворит за треньорския пост на "Левски" е сочен Славиша Стоянович, който води "сините" в периода 2018-2019 г. За последно той беше национален селекционер на Латвия.

Снимка: Lap.bg

Днешната (27 октомври) тренировка на тима от стадион "Георги Аспарухов" беше водена от Тодоров.