на живо

"Левски" тръгна с победа в контролите, въпреки сътресенията (ВИДЕО)

"Лудогорец" писа "Отличен" на казахстанци, ЦСКА разочарова срещу южнокорейци

Въпреки сътресенията в "Левски", "сините" спечелиха първата си зимна контрола. Тимът на Петър Хубчев победи с 3:2 арменския "Пюник" Ереван в Турция.

"Левски" поведе в 10' с дебютен гол на Стайн Спиерингс, но съперникът изравни в 13' чрез Иву Угучукву. Сергей Шевчук даде аванс на "Пюник" в 74', преди Здравко Димитров да направи резултата 2:2 в 78'. Победата за "Левски" донесе Филипе Нашименто в 87' от пряк свободен удар.

Това се случва в деня, в който прокуратурата претърси офици на финансовия благодетел на "Левски" Васил Божков и бе издадена Европейска заповед за арест на бизнесмена. Междувременно парламентът прие изменения в Закона за хазарта. "Ако те минат, няма да имам пари за "Левски", коментира преди време Божков.

В същото време шампионът "Лудогорец" разби с 6:0 казахстанския "Кайрат". Точни за "орлите" бяха Клаудиу Кешерю (2'), Жоржиньо (38'), Якуб Швиерчок (66' и 76') Мавис Чибота (68'-дузпа) и Димо Бакалов (70').

ЦСКА пък не вкара гол в трета поредна проверка. След 0:5 от "Нюрнберг" и 0:1 срещу "Шонан", "червените" завършиха наравно 0:0 с южнокорейския "Чонбук".

Тагове: