на живо

Лига Европа се завръща със зрелищни дербита

Getty Images

Тази вечер в каналите на bTV Media Group ще се излъчат три от най-интересните срещи в турнира Лига Европа.

От 20:00 часа по bTV Action зрителите ще могат да наблюдават срещата между Андерлехт и Тотнъм. След два изиграни мача „шпорите” са водачи в група “J” с 4 точки, а белгийският гранд е на последно място, постигайки само едно равенство до момента. Напрежението около мача се покачва и заради многобройните агитки на двата отбора, които не пропуснаха да си спретнат бой в центъра на Брюксел.

В същото време по RING феновете на Лацио и Розенборг ще могат да проследят пряко развитието на срещата между двата отбора. Италианците са на първо място в група “G” с 4 точики, толкова има и основният им конкурент за лидерство – Днипро (Днипропетровск). Розенборг излизат за задължителна победа, тъй като активът им до момента е само 1 точка.

Късният мач по bTV Action започва в 22:05 и е с българско участие. Рубин (Казан), с Благой Георгиев в състава, ще се стреми към трите точки срещу английския Ливърпул, който не се представя много убедително до момента в турнира, записвайки две равенства в група „B”.

Коментарното студио преди ранните срещи започва в 19:30. В 21:55 пък ще имате възможност да чуете мненията на коментаторите преди късния мач.