на живо

Лига Европа: Трудни предизвикателства за "Тотнъм" и "Аякс"

Гледайте четири мача от втория по сила европейски клубен турнир в каналите на bTV Media Group

Getty Images

Животът продължава да тече, въпреки снега, въпреки пандемията. И да следва своята логика. След Шампионска лига е ред на Лига Европа!

Четири мача от осминафиналите във втория по сила европейски клубен турнир ще бъдат излъчени на 11 март в каналите на bTV Media Group. Реваншите в тях са след седмица, но със сигурност отборите ще искат да си подсигурят спокойствие за тогава. А това никак няма да е лесно!

В 19:40 ч. по bTV Action може да гледате "Аякс" - "Йънг Бойс". Двата тима ни предоставиха възможност да видим доста голове в предишния етап на елиминациите. Нидерландският гранд отстрани "Лил" след общ резултат 4:2, а "Йънг Бойс" си осигури първо участие в осминафиналите на турнира след победа над "Байер" Леверкузен с 6:3 в двата мача. Ще видим дали са им останали още попадения и за днешната среща!

Снимка: Lap.bg

По същото време RING ще ви покаже сблъсъка "Динамо" Киев - "Виляреал". Двата отбора се изправят един срещу друг за първи път. Испанският тим, който игра на полуфинал в турнира през 2004, 2011 и 2016 г., със сигурност е в ролята на фаворит. Само че едва ли на стадион "Олимпийски" в Киев някой ще им позволи безпроблемно да си тръгнат с победата.

В 22:00 ч. пряко по bTV Action "Тотнъм" посреща "Динамо" Загреб. Няма нищо лесно, когато насреща ти е отбор от Балканите! Дори мениджърът ти да се казва Жозе Моуриньо! За "шпорите" този сезон ситуацията е всичко или нищо, предвид незавидната седма позиция във Висшата лига. Победата е задължителна, но не и лесно постижима!

Снимка: Getty Images

По RING от 22:00 ч. може да гледате "Рома" - "Шахтьор" Донецк. Оказва се, че това съперничество си има история. В шеста мача между двата тима украинците са печелили 4 пъти, а римските "вълци" - 2. 

Снимка: Getty Images

На платформата VOYO.BG може да гледате още две срещи:

"Славия" Прага – "Глазгоу Рейнджърс" от 19:55 ч.
"Гранада" – "Молде" от 22:00 ч.

Тагове:

Лига Европа