на живо

Любо Пенев: Момчетата изпълниха всички указания, можехме да вкараме още

"Държим една много добра линия на представяне"

Любо Пенев: Момчетата изпълниха всички указания, можехме да вкараме още

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали футболистите си след победата с 2:0 срещу "Левски" в дербито от последния кръг на редовния сезон. Наставникът на "армейците" не скри задоволството си, че играчите му са изпълнили всички тактически указания и продължават с добрите резултати.

Пенев допълни, че успехът е можело да бъде по-изразителен, но пропуските не го притесняват, тъй като е доволен от цялостното представяне и крайния резултат.

Снимка: Lap.bg

"Без значение срещу кого сме играли, аз винаги обръщам внимание на противника, разбирайки работата, която върша както мога и по най-добрия начин. Това е част от моите задължения и виждания да се представя по-добре срещу отборите. Задължително трябва да ги анализираме и да сме наясно със силни и слаби страни. Радвам се, че момчетата разбраха какво целим и как трябва да се представяме. Държим една много добра линия, едно много добро представяне. Още веднъж им честитя и също така приветствам публиката по принцип. Публиката, която беше днес на стадиона и ще продължава да идва по стадионите. Атмосферата е коренно различна и сами виждате. Това е есенцията - тези артисти, които играят 11 срещу 11, резервите. Благодаря още веднъж.", коментира Ел Голеадор.

Снимка: Lap.bg

"Имахме ситуации за отбелязване на повече голове. Не можахме да ги реализираме, но това е. Мачът е свършил 2:0, така че трябва да сме доволни. Разбира се, има го в играта. Някой път вкарваш повече, друг път - по-малко. От тактическо естество изпълниха всички указания, които им бяха дадени. Това за мен е важното. Ще има мачове, в които ще вкараме и повече голове. За мен е важно да играем добре, да се представяме добре, да сме наясно какво правим на терена и резултатът няма да закъснее."

Снимка: Lap.bg