на живо

Любо Пенев се появи във "Валенсия". Отказва да се раздели с клуба

Българинът все още не е подписал споразумението си с "прилепите"

Любослав Пенев изпадна в неприятна ситуация. Той на практика е уволнен от "Валенсия", където бе треньор на втория отбор, но все още не е подписал споразумението си за раздяла с "прилепите", пише вестник "Ас".

Според изданието българинът носи на клуба само тежко разочарование и загуби. Бившият нападател отказва да подпише споразумението, което испанците му предлагат. 

В същото време ръководството назначи временен наставник на младежката формация в лицето на Мигел Грау, който от днес вече официално е на поста до края на сезона. 

Във "Валенсия" били бесни на Любо и го уволнили на секундата. Пенев обаче все още не е освободил позицията, поне официално. Фоторепортери на изданието дори го снимаха на клубната база с официален екип на "Валенсия", при това с предоставената му от клуба служебна кола. 

Преди дни стана ясно, че Пенев сам е поискал да се раздели с "прилепите". Причината е, че смята да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, но се забърка в нов скандал, тъй като отказва да подпише предложеното му от "Валенсия" споразумение за прекратяване на контракта.