на живо

Любо Пенев пред bTV: Хората виждат в мен алтернатива за оправянето на футбола (ВИДЕО)

"На срещите виждам сърдити, намусени и изстрадали хора", заяви претендентът за президент на Българския футболен съюз

Любо Пенев пред bTV: Хората виждат в мен алтернатива за оправянето на футбола (ВИДЕО)

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Любослав Пенев разкри, че в негово лице представителите на спорта в различни градове виждат алтернатива и надежда за реформи. 

Бившият национален селекционер се среща с хора в различни градове на страната преди конгреса на централата, който ще се проведе на 16 февруари. В битка за президентския пост се впускат Пенев, досегашния шеф на футбола Борислав Михайлов и Ивайло Дражев.

"Кампанията върви прекрасно. В началото се срещах с доста предпазливи и страхливи хора, но виждам, че те се събуждат и разбират, че няма от какво да ги е страх. Виждат една надежда и сериозна алтернатива за оправянето на българския футбол", заяви Пенев пред bTV след срещата в Шумен.

"Хората не се сещат за положителни неща, а непрекъснато за проблеми. Идват сърдити и много намусени, много изстрадали хора. Аз това им казвам и в самото начало на срещата: "Искам да има диалог, в който вие трябва да вземете по-голямото участие". Така че към момента всичко върви прекрасно", добави още той.