на живо

Любо Пенев: Успокоявам се, че тази четворка няма да свири в събота

Треньорът на ЦСКА недоволен от съдийството, въпреки победата

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доволен от играта на тима си срещу "Лудогорец" при успеха с 1:0 в четвъртфиналите за Купата на България, но заяви, че според него главният съдия и колегите му са ощетили "червените".

"Победихме с много работа. Момчетата изиграха мач за пример, във всяко отношение. Агресия в ЦСКА ли? Агресия имаше от съдийската четворка. Успокоявам се, че няма да свирят пак в събота. Нали по правилник нямат право пак да свирят?"

Интересното е, че четвъртият рефер от днес - Драгомир Драганов, ще бъде главен съдия на съботното дерби.

"С него вече се познаваме - от страничната линия днес. Надявам се да си е взел поука кое е правилно и кое не е", коментира Пенев.

Снимка: Lap.bg

"Дузпа срещу Малинов, дузпа срещу Жоржиньо. Извършваха се многократни нарушения, но не последва втори жълт", каза треньорът на "армейците".

"Пресирахме ги във всички зони. Доволен съм, поздравявам момчетата, много добър мач. Но трябваше да реализираме положенията, имахме немалко ситуации. Добре, всичко е наред. Просто в головата ситуация не успяхме да вкараме, запазихме головите положения за следващия мач. Дано тогава ги вкарваме"

"При положението с гредата имаше засада - 2-3 метра дори", заяви треньорът на ЦСКА.

"Невероятна подкрепа от трибуните. Благодарим на феновете. Сега възстановяване, два дни ще се подготвяме, събота пак ще бъдем тук", завърши Пенев.

Тагове:

@