на живо

Любо Пенев за скандала във ФИФА и отражението му у нас

Пенев: „Нямам информация какво ще стане с ЦСКА”

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев днес даде пресконференция, на която коментира скандалите във ФИФА и отношението им към българския футбол. Това се случи непосредствено преди мача на „армейците” с Литекс, който е в неделя на стадион „Българска армия” от 18 часа.

За разплитането на корупционните афери във ФИФА, Любо Пенев загадъчно сподели: „Дано този скандал и тези случки във ФИФА имат една верижна реакция и стигнат до България. Дано се стигне, за да се вземат абсолютно същите мерки и проверки, разбира се, които ще докажат абсолютно същото.... Дочувам, че и в България има такива неща, не мога да знам, а щом посмяха във ФИФА, защо да не посмеят и в БФС... Не знам, размишлявам на глас”.

Пенев отказа да коментира бъдещето на ЦСКА, което определи като „неясно” и въпросите относно това трябва да бъдат задавани не към него. Той и футболистите ще направят всичко възможно да изиграят последния мач в шампионата на добро ниво. Пенев заяви, че от клуба се надяват другата седмица да има развитие по въпроса за бъдещето на „червените”.

Тагове:

цска фифа пенев