на живо

Локо София с нова изразителна победа

Нападател на "железничарите" наниза 9 гола

Локомотив (София) постигна поредна звучна победа, този път като гост на Въстаник (Войнеговци). Железничарите се наложиха с 16:1, а единственото попадение в тяхната врата падна след автогол на Антон Славчев. Срещата се игра на стадиона в Негован, заради лошото състояние на този във Войнеговци. Гостите много бързо решиха мача в своя полза, след като до 10-тата минута водеха с 4:0. Въпреки тежките условия за игра, отборът на Локомотив контролираше изцяло случващото се на терена, анападателят на тима Калоян Бонев отбаляза 9 гола във вратата на домакините, докато феновете на „червено-черните видимо се забавляваха. Единствения момент, който предизвика остри реплики от феновете, бе когато единия централен бранител на Въстаник извърши групо нарушение в борбата за първа топка и получи червен картон за нарушението.

След двубоя треньора на домакините Антони Велков заяви, че целта пред отбора е била да направи шоу за феновете, и че се надява на по-добри времена за Локомотив.

Това е осма победа за Локомотив София в областната група , а шестнадесетте попадения са рекорд за тима. Следващия противник на столичани е отбора на Банкя, а двубоя ще се играе на стадиона в квартал Надежда.