на живо

Локомотив (София) "приземи" Изтребител (Иваняне)

Столичните "железничари" вкараха десет безответни гола

bTV

Футболистите на Локомотив (София) постигнаха 13-та победа в Софийска регионална група – север и продължават да бъдат убедителен лидер без загуба този сезон. В последната си среща те победиха предпоследния в дивизията Изтребител (Иваняне) с 10:0.

„Железничарите” се завърнаха на ремонтирания стадион в столичния квартал "Надежда", който може да се похвали с модерна поливна система и нова ограда на сектор „А”. В мача срещу Изтребител (Иваняне) "локомотивците" отбелязаха 10 безответни попадения. Първият гол падна в 15-та минута, а до края на първото полувреме голмайсторът Калоян Бонев наниза още 4 във вратата на съперниците си. Балансът на силите се запази и през втората част, когато „железничарите” вкараха още 5 попадения.

„Този терен и въобще като дойдем тук е нещо задължаващо за всички футболисти. Казах им го на тях – било е задължаващо за футболистите преди тях, ще бъде задължаващо и за футболистите след тях. Така че отношението им беше добро към мача”, не скри задоволството си след мача треньора на Локомотив Антон Венков.

Следващата седмица Локомотив (София) ще изиграе контрола с втородивизионния Спартак (Плевен).