на живо

"Лудогорец" и ЦСКА в преследване на първи победи в Европа

Гледайте мача на "орлите" на живо по bTV Action

Lap.bg

Отборите на "Лудогорец" и ЦСКА продължават да търсят първи победи в Европа. Тази вечер "орлите" приемат "Брага" в Разград в среща от групите на Лига Европа, която ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.

Междувременно "червените" са домакини на "Зоря" Луганск в Лигата на конференциите.

И двата ни представителя са с по една точка след първите си два мача и се нуждаят от победи, ако искат да запазят шансове за преминаване в следващата фаза на турнирите.

Снимка: Lap.bg

На мачовете тази вечер ще бъде допускана публика по нови правила - само с показване на ваксинационен сертификат, сертификат за преболедуван COVID-19 или отрицателен тест. И ЦСКА, и "Лудогорец" обявиха, че пред стадионите ще има пунктове за бързи тестове.

В предния кръг "орлите" загубиха от "Цървена звезда" и се разделиха с треньора Валдас Дамбраускас. В момента начело на тима е Станислав Генчев. Той няма да може да разчита на наказания Сисиньо, както и на контузения Антон Недялков.

Снимка: Lap.bg

ЦСКА записа нулево равенство с "Бодьо Глимт", след като на старта загуби с 1:5 гостуването си на "Рома".

"Зоря" е на дъното в групата с нулев актив. Украинците стартираха със загуба в Норвегия от "Бодьо Глимт" с 1:3, а после отстъпиха на "Рома" у дома - 0:3. През уикенда тимът беше разгромен с 1:6 от "Шахтьор" Донецк в местното първенство, показвайки, че не е в оптимална форма.