на живо

Лудогорец е шампион за четвърти пореден път

Лудогорец победи Локомотив София с 4:1

БГНЕС

Лудогорец е отново шампион на България за четвърти пореден път. Разградчани се радват предсрочно на титлата след победата тази вечер над Локомотив София с 4:1 и са недостижими на върха на класирането в "А "група. 

Още преди почивката бразилските звезди на тима Марселиньо и Жуниор Кишада вкараха две попадения. През втората част отново Кишада и Върджил Мисиджан бяха точни за домакините, а почетното попадение за гостите реализира Даниел Генов. 

Така "орлите" направиха нещо, което досега само ЦСКА е правил - да спечели четири поредни титли. "Червените" са го правили между 1980 и 1983 г., а преди това имат и девет поредни в края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век. 

Снимка: БГНЕС

Празникът за феновете в града започна с откриването на реновираната трибуна, кръстена на героя на Лудогорец Козмин Моци. За това събитие дойдоха премиерът Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на регионалното развитие Лиляна Попова и президентът на БФС Борислав Михайлов. 

Фолкпевицата ДесиСлава изпя новия химн на клуба, а след нея пя и Крисия. За десерт беше оставена голямата звезда на сръбския фолк Цеца Величкович. 

 

Тагове:

лудогорец