на живо

"Лудогорец" гостува на "Звезда" пред празни трибуни

УЕФА наказа сръбския тим

Lap.bg

УЕФА наложи наказание на "Цървена звезда" за инцидентите, предизвикани от феновете на сръбския гранд в домакинския мач с "Мидтиланд" от Лига Европа. 

"Звездашите" са санкционирани с един мач без публика и глоба от 45 000 евро, след като техни привърженици замеряха играчите с различни предмети, а човек от щаба пострада и бе откаран в болница с линейка.

Следващият домакински мач на "Цървена звезда" е срещу "Лудогорец" на 25 ноември. Така че стадион "Райко Митич" ще остане празен за гостуването на "орлите". 

Срещата от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:00 ч. "Звездашите" спечелиха с 1:0 гостуването си в Разград в края на септември.

Снимка: Lap.bg

Миналата седмица "Цървена звезда" допусна първа загуба у дома във всички турнири от 2019 г. и така позволи на "Брага" да се изкачи на първото място в групата.

"Мидтиланд" е трети, а българският шампион е на последната позиция с една спечелена точка и минимални шансове за третото място, което дава право на участие в Лигата на конференциите.