на живо

"Лудогорец" иска Илиев и Юсеин в отбора до дни (ВИДЕО)

Двамата футболисти имат предварителни договори с клуба, които влизат в сила от лятото

Lap.bg

"Лудогорец" ще се опита да привлече вратаря Пламен Илиев и младежкия национал Серкан Юсеин още през зимната пауза. Това обяви изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев преди заминаването на отбора за турския курорт Белек, където "орлите" ще проведат своята подготовка за пролетния дял на първенството. Разградчани подписаха предварителни договори с двамата, според които те трябва да подсилят шампионите през лятото.

"На този етап нямаме договорка с техните клубове. Като цяло имаме контакти, но нямам новини. При всички случаи ние съвсем официално се опитваме още от зимата те да са наши играчи, но ако не успеем да се договорим, ще ги очакваме на лято", коментира Петричев.

Изпълнителният директор на "орлите" добави, че трансферът на българския страж в посока Разград не означава, че отборът ще се раздели с Ренан. Петричев сподели, че към момента няма сериозна оферта за бразилския вратар, която от ръководството на шампионите да бъде дискутирана. Той обаче добави, че е възможно да има входящ или изходящ трансфер в клуба до края на трансферния прозорец.

"Напълно е възможно да ви съобщим нещо ново", коментира лаконично Петричев.

С "Лудогорец" към Турция замина и новото попълнение в треньорския щаб на тима - наставникът на вратарите Здравко Здравков.

Снимка: Lap.bg

"След дълго отсъствие от България трябва да се адаптирам много бързо. Нормално, очакванията са големи. Аз трябва да говоря с резултати на моите играчи на терена. В такъв клуб се очакват резултати"

Българският шампион ще се подготвя в турския курорт Белек до 3-и февруари, като на турска земя ще изиграе 6 контроли, сред които румънските "Ботошани" и "Клуж", унгарския "Хонвед", "Лехия" Гданск, заемащ лидерската позиция в полското първенство, "Ахмат" Грозни и шампионът на Сърбия и участник в тазгодишното издание на груповата фаза на Шампионската лига "Цървена Звезда"

Тагове:

Лудогорец