на живо

"Лудогорец" направи 1:1 с "Ягелония"

Второ равенство за "орлите" от началото на зимната подготовка

Lap.bg

Второ равенство по време на зимната си подготовка постигнаха шампионите от "Лудогорец". Този път те направиха 1:1 с лидера в Полша "Ягелония" Бялисток. Резултатът откри Клаудиу Кешеру в 65-ата минута, а Фьодор Чернич отбеляза изравнителното попадение три минути преди края на редовното време.

До 30-ата минута двата отбора не успяха да направят нищо започнящо се, но поляците наложиха здрава преса и буквално блокираха всеки опит на "орлите" да стигнат до гол.

Лукас Саша стреля от средно разстояние, но вратарят Вегларж спаси. След това една ситуация беше създадена и пред вратата на Милан Борян, но двама играчи на полския състав се разминаха с топката.

Атаките на "Лудогорец" след почивката станаха по-остри и най-напред Анисе не успя да нанесе точен удар. Но в 65-ата минута Клаудиу Кешерю с глава откри резултата след центриране на Върджил Мисиджан.

До края на мача "зелените" бяха по-активни на терена, като създадоха още поне 3-4 чудесни положения за гол, пропуснати обаче от Мисиджан и Анисе. 3 минути преди края редовното време Фьодор Черник обаче с удар от 20 метра прониза младия вратар на "Лудогорец" Даниел Наумов и фиксира крайното 1:1.