на живо

"Лудогорец" не отписа гостуването в Леверкузен (ВИДЕО)

"Орлите" ще играят за честта си и клубния коефициент

"Лудогорец" не отписа гостуването в Леверкузен (ВИДЕО)

"Лудогорец" замина за Германия, където ще се изправи срещу "Байер" Леверкузен в мач без значение от петия кръг в Лига Европа. С отбора не пътува Густаво Кампаняро, който е контузен, а Натанаел е наказан. 

След само две спечелени точки в първите четири мача, "орлите" нямат шансове за класиране в следващата фаза на втория по сила европейски клубен турнур. В тима от Разград обаче не отписват гостуването в Леверкузен.

"Очакваме солидна агитка в Германия от наши фенове, така че се надяваме да ги зарадваме. Разбира се, важно е и спечелването на точки за клубния коефицент. Имаме много поводи утре да играем на 100% пределно мотивирани", каза при заминаването изпълнителният директор на Лудогорец" Ангел Петричев.

В тима всички вярват, че имат сили да вземат точка или даже три в Германия.

"Съвсем нормално е отборът от тук нататък да излиза във всеки мач малко по-освободен, без никакви притеснения. Да търси собственото аз и да докаже себе си в тези два мача, които остават от евротурнирите", заяви треньорът Антони Здравков.

"Отиваме за нашата чест. Да изиграем един добър мач. Всички знаем колко ще бъде приятно да играем срещу този гранд. Надявам се да се представим на едно добро ниво", добави защитникът Георги Терзиев.

Срещата на "Байарена" е в четвъртък от 19:55 ч.