на живо

"Лудогорец" отново срещу своя кошмар "Антверпен" (АНКЕТА)

Разградчани преследват първи точки в Лига Европа през сезона

Lap.bg

Четвъртък е и отново е време за Лига Европа. Което означава, че българските представители в турнира отново ще се борят за първа победа!

"Лудогорец" се изправя срещу своя кошмар от края на октомври - "Антверпен". Срещата този път ще се изиграе в Белгия.

Ще успее ли "Лудогорец" да победи "Антверпен"?

В мача от първия кръг на груповата фаза на турнира белгийците победиха с 2:1 в Разград. Това подейства като шамар на "орлите".

Снимка: Lap.bg

Очакванията бяха, че именно "Антверпен" ще е лесният противник, който със сигурност ще се предаде пред "Лудогорец". Само че това не се случи.

След мача ръководството на българския шампион уволни треньора Павел Върба. На "кормилото" на разградчани се завърна младият Станислав Генчев. Това обаче не извади отбора от серията със загуби.

Снимка: Lap.bg

До момента тима има 0 точки в актива си и със сигурност няма да играе в европейските клубни турнири през пролетта. Головата разлика също е впечатляваща - 13 допуснати попадения срещу само 5 вкарани.

В "Лудогорец" преминаха и през период, в който голяма част от играчите бяха заразени с коронавирус. Това допълнително утежни ситуацията за Генчев. Днес той няма да може да разчита на Сисиньо и Пламен Илиев. Алекс Сантана е под въпрос.

Снимка: Lap.bg

Но вече възможностите за грешки се изчерпаха. "Лудогорец" трябва да докаже, че може да победи. Крайно време е! Особено след 4 загуби!

Дали този път ще видим победа?

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com