на живо

"Лудогорец" подписа с Елвис

Шампионите с четвърто ново попълнение

Шампионът "Лудогорец" се похвали с четвърто ново попълнение. С "орлите" подписа нидерландецът с ганайски произход Елвис Ману, който може да играе както като крило, така и като нападател.

Ману започва тренировки с новия си отбор в началото на идната седмица. Той ще бъде представен като футболист на "Лудогорец" в понеделник в 12:00 ч. на ст. "Хювефарма Арена".

Елвис Ману има богата кариера и сериозен опит в европейските клубни турнири. Между 2012 г. и 2015 г. играе за нидерландския гранд "Фейеноорд", а впоследствие преминава последователно през местните "Екселсиор" и "Камбур". Следват трансфери зад граница – в английските "Брайтън" и "Хъдърсфийлд", след което Ману се връща в родината си, за да играе за "Го Ахед Игълс".

През 2017 г. халфът преминава в турския "Генчлербирлиги", а оттам в друг местен тим - "Акхисар Беледиеспор". Последният отбор на Елвис Ману е китайският "Пекин Рене".

Роденият в Дордрехт халф има мачове и за три юношески и младежки формации на нидерландския национален отбор.

Преди него "Лудогорец" привлече трима нови футболисти. Това са бразилецът Алекс Сантана, ганаецът Бернард Текпетей и испанецът Ихинио Марин.