на живо

"Лудогорец" продава Стефан Баджи в Турция

"Орлите" се завърнаха от лагера си в Турция

Футболистът на "Лудогорец" Стефан Баджи ще бъде продаден на втородивизионния турски "Еюпспор". Това разкриха "орлите" при завръщането си от подготвителния лагер за пролетния полусезон. 

Баджи пристигна в Разград през 2019 г. от друг турски тим - "Бурсаспор". Полузащитникът изигра точно 100 мача за "Лудогорец" от тогава. 

Снимка: Twitter

През зимната пауза лидерите в класирането на Първа лига привлякоха четирима нови футболисти. Процесът по селекцията обаче не е завършен.

"Имаме варианти. Още сме отворени да доведем някои класни футболисти, които да помогнат на отбора", заяви при завръщането от лагера в Турция техническият директор Козмин Моци. 

Снимка: www.ludogorets.com

Под ръководството на новия треньор Анте Шимунджа тимът записа две победи, две равенства и една загуба.

"Вече сме около месец заедно, започваме да се нагаждаме един към друг. Има още неща, които трябва със сигурност да подобрим в оставащото време до започването на официалните мачове и мисля, че ще успеем", каза Георги Терзиев. 

Снимка: www.ludogorets.com

Самият треньор ще се прибере за няколко дни до Словения. 

В момента "Лудогорец" е на първо място в класирането с 42 точки. ЦСКА е втори и има 40. Първият мач на "орлите" след подновяването на шампионата е срещу "Арда" на 13 февруари. 

Тагове:

Лудогорец