на живо

"Лудогорец" с три промени в групата за Лига Европа

Жоао Пауло, Ренан и Александър Василев влизат в състава на "орлите"

Lap.bg

"Лудогорец" направи три промени в състава си за предстоящите срещи от Лига Европа в сравнение с тима, с който игра в Шампионската лига през есента. Това стана ясно, след като в сайта на УЕФА бе публикувана официална информация за групите на всички отбори, които ще играят на 1/16-финалите на втория най-престижен клубен турнир.

Извън плановете на Георги Дерменджиев останаха вратарят Милан Борян и защитниците Георги Терзиев и Витиня. Вместо тях в състава влизат нападателят Жоао Пауло и бразилският вратар Ренан дош Сантош, които пристигнаха в тима през зимния трансферен прозорец. Александър Василев също е в групата, след като се завърна от "Берое", където бе преотстъпен през есента.

Очаква се Борян да премине под наем в полския "Заглембе" Любин, като за това загатна самият Дерменджиев. Витиня лекува контузия на коляното, а Терзиев не успя да се наложи сред титулярите през сезона.

Първата среща на "орлите" от 1/16-финалите е срещу датския "Копенхаген" на 16 февруари от 20:00 ч. на стадион "Васил Левски". Реваншът е седмица по-късно, като мачът на стадион "Телиа Паркен" ще стартира в 22:05 ч.