на живо

"Лудогорец" ще се разходи до Уелс

Стойчо Стоев загатна, че ще даде шанс на футболистите с по-малко игрови минути

Lap.bg

Шампионът на България "Лудогорец" до голяма степен вече свърши своята работа в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Разградчани заминаха спокойни за реванша срещу ТНС в Уелс, след като в първия мач у дома успяха да победят с 5:0.

В срещата на "Лудогорец Арена" ясно си пролича, че българският тим е по-класният на терена. 

Предимството в резултата означава само едно - противниците на "орлите" ще трябва да вкарат 6 гола и да не допуснат нито един, за да продължат напред. А това изглежда почти невъзможно.

Но пък от ръководството на разградчани предупредиха, че подценяването, дори при такава преднина, би изиграло лоша шега на тима.

Снимка: Lap.bg

От своя страна спокойствието в редиците на българския отбор позволи на треньорът Стойчо Стоев да даде почивка на трима от основните си играчи, които не пътуваха за Уелс - Антон Недялков, Жордан Икоко и Абел Анисе. На летището специалистът сам загатна, че най-вероятно в реванша срещу ТНС ще даде шанс на футболисти с по-малко игрови минути. 

Ако уелският домакин не постигне чудо на свой терен, то "Лудогорец" ще се изправи срещу "Марибор" в плейофа за влизане в групите на Лига Европа. А разузнаването на словенците вече е започнало. 

Реваншът между "орлите" и ТНС започва в 20:30 ч.

Тагове:

Лудогорец ТНС