на живо

"Лудогорец" започна чешката си одисея с увереност и усмивки

Решителният мач между "Виктория Пилзен" и "орлите" ще бъде предаван пряко по bTV Action, във вторник от 21:00 часа

Lap.bg

"Лудогорец" вече е в Чехия. Късно снощи родният шампион пристигна в Пилзен, 48 часа преди реванша от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига срещу местния първенец "Виктория".

Пътуването на разградчани трая около 4 часа и бе разделено на две части - двучасов полет от Варна до Прага и трансфер от чешката столица до Пилзен. Разстоянието между двата града е близо 100 км.

"Лудогорец" бе настанен в най-луксозния хотел в града, известен със своите пивоварни. Стадионът е само на пет минути пеша от хотела.

През цялото пътувате футболистите на родния тим показаха отлично настроение. Преобладаващи в разговорите им бяха шегите, които предизвикваха много смях и усмивки. Играчите обаче изглеждат и достатъчно концентрирани, с нужното самочувствие преди голям мач, какъвто им предстои във вторник вечер.

В Чехия обаче изглежда не считат реванша между "Виктория" и "Лудогорец" за голямо събитие, след като нито един журналист не посрещна българския отбор в Прага или Пилзен.

С най-сериозни изражения по време на пътуването бяха треньорът Георги Дерменджиев и изпълнителният директор Ангел Петричев, които не са спокойни, въпреки комфортната преднина от 2:0 след първия мач в София.

Тази вечер "Лудогорец" ще проведе официалната си тренировка на стадион "Доосан Арена", а по-рано през деня това ще направят и домакините.

Мачът-реванш за влизане в групите на Шампионска лига между "Виктория Пилзен" и българския шампион е във вторник (23 август) и ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 21:00 часа.

Очаквайте всички подробности около срещата в спортните емисии на bTV и тук на btvnovinite.bg.