на живо

Лука Йович чу най-важното "Да!". Стяга и сватба!

Двамата чакат първата си рожба в близките седмици

Instagram

Футболистът на "Реал" Мадрид Лука Йович ще вдига сватба! Новината съобщи неговата любима, която вече е със статус на годеница - София Милошевич. 

"Да! Благодаря ти, че си такъв, благодаря ти, че около теб се смея повече, благодаря ти, че ме обичаш! Обичам те безкрайно много!", написа тя в социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

YES!Thank you for being you,thank you because I laugh a lot more around you,thank you for loving me.Love you endlessly @lukajovic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Папараците веднага разпространиха кадри, на които се вижда как сърбинът пада на коляно пред дългогодишната си любима, докато двамата са на почивка на италианския остров Капри.

Според сръбското издание "Курир" до дни двойката ще организира и сватба. Футболистът трескаво подготвя събитието и се опитва да не ангажира София, която е в напреднала бременност. Това, че чакат първо дете в близките седмици, както и усложнената обстановка около коронавируса, която не позволява организирането на големи празненства, са причината двамата да побързат със сватбата. 

Според близки до красивата София, която работи като модел и в миналото си е имала връзка с тенисиста Виктор Троицки, тя винаги е мечтала за голяма венчавка, на която да присъстват стотици гости, но в момента ще бъде доволна и на скромна церемония.

"Лука ѝ каза, че искат да си кажат най-важното "Да" на плажа, а там да присъстват кумовете, родителите им и неговия син Давид. Те ще дойдат със самолет в Италия. Вече са ангажирали декоратори, които ще направят арка от цветя на плажа, ще има и свещи. Масата и столовете ще бъдат украсени, а отделно ще има и кът за снимки", разказват запознати.

 
 
 
View this post on Instagram

Somewhere over the rainbow @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Има обаче един проблем - булченската рокля!

"Тя казва, че доста е надебеляла по време на бременността и нищо не ѝ стои добре. Но всички я уверяват, че изглежда добре, въпреки че до раждането остават няколко дни"

 
 
 
View this post on Instagram

Summer 2020

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

София и Лука бяха основна тема на спортните ежедневници в началото на пандемията от коронавирус в Европа. Тогава футболистът пренебрегна всички забрани от страна на здравните власти и на "Реал" Мадрид и се върна в родината си, за да може да прекара времето с любимата си. 

Двамата са заедно от 2018 г., като в началото на връзката се разделиха за известно време. От 2019 г. насам изглежда, че нищо не може да помрачи любовния им рай. Преди да се запознае със София, Лука имаше дълга връзка с друга красива блондинка - Анджела Маниташевич. В началото на 2019 г. тя роди и първото дете на футболиста - Давид.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on