на живо

Лукаку: Благодаря ти, "Евертън"! За мен беше чест (ВИДЕО)

Новото лятно попълнение на "Манчестър Юнайтед" се сбогува с тима, феновете и съотборниците си

Getty Images

Нападателят на "Евертън" Ромелу Лукаку, който съвсем скоро ще премине официално в редиците на "Манчестър Юнайтед", се сбогува по емоционален начин с "карамелите" и всички фенове на "сините" от Ливърпул.

Белгийският национал използва профила си в "Инстаграм", за да благодари за четирите прекарани години на "Гудисън Парк".

"Искам да изкажа големите си благодарности към всички, свързани с "Евертън". Искам да благодаря на феновете за тяхната подкрепа през тези четири години, които прекарахме заедно. Вие, момчета, ми помогнахте във всички мачове и с гордост мога да кажа, че за мен бе чест да играя пред вас. Благодаря на целия персонал на стадиона и тренировъчната база, който ме накара да се чувствам у дома си още от първия ден. На моите съотборници - беше страхотно да играя с вас, момчета. На треньорския щаб - благодаря ви, че ми помогнахте да стана по-добър футболист. За мен беше истинско удоволствие да работим заедно. Ще помня съветите ви през цялата си кариера. Благодаря ти, Евертън!", гласи съобщението на белгиеца.

Финализирането на сделката между Ромелу Лукаку и "Манчестър Юнайтед" е въпрос на часове. Вчера нападателят премина медицински прегледи в Лос Анджелис и се очаква да се присъедини към новия си тим за старта на турнето в САЩ.