на живо

Лукаку: Кой би отказал на най-големия клуб? (ВИДЕО)

Белгиецът премина медицински прегледи и даде първия си автограф като играч на "Манчестър Юнайтед"

Най-скъпият футболист за годината до момента Ромелу Лукаку мина медицински тестове в Лос Анджелис и очаква срещата с новите си съотборници от "Манчестър Юнайтед".

"Червените дяволи" отлетяха днес за САЩ, където ще прекарат следващите 18 дни в турне като част от предсезонната си подготовка. Цената, която от "Юнайтед" платиха за Лукаку е 75 милиона британски лири, като е възможно тя да нарастне до 100 милиона в зависимост от представянето на нападателя и бонусите в договора му. 

"Кой би отказал на най-големия клуб в света? Когато от "Манчестър Юнайтед" ми се обадиха, въобще не се замислих. Щастлив съм, че ще бъда част от историята на този клуб. "Юнайтед" има най-добрия стадион в Англия и най-добрите фенове. Моуриньо е треньор, за когото искам да играя откакто бях 10-годишен, той е най-добрият мениджър в света. Винаги съм искал да играя за отбор, който се бори за трофеи", каза Лукаку в интервю за ESPN.

Белгиецът показа чрез социалните мрежи преминаването на медицинските тестове в клинката в Лос Анджелис и даже успя да даде първия си автограф като играч на "Манчестър Юнайтед".