на живо

Мачът Пулев - Джошуа постави рекорд по бърза продажба на билети

Над 70 000 пропуска вече са при своите притежатели

Reuters

Остава повече от месец до дългоочаквания мач за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев и шампиона Антън Джошуа, но събитието на 28 октомври в Кардиф вече чупи рекорди! Оказва се, че боксовата вечер ще бъде най-бързо разпродаденото събитие в историята на стадион "Принсипалити".

Билетите за мача бяха пуснати в продажба в понеделник за абонати, а от вторник (12 септември) те вече са достъпни за всички желаещи. Само за няколко часа 50 000 пропуска вече бяха изкупени.

Още 20 000 бяха продадени до края на деня. Така достъпни за феновете остават около 4 000 билета, които се очаква да бъдат купени до края на деня.

“Това беше още един невероятен ден в бокс офиса на Антъни Джошуа, тъй като той продължава да затвърждава своето място на властелин в световния бокс. Подкрепата, която получава от британската общественост, е невероятна и е неразделна част от неговия успех. Феновете ще изживеят страхотна нощ на 28 октомври и ние им благодарим за подкрепата”, заяви мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн.

Стадион "Принсипалите" за първи път ще приеме сблъсък за боксовите титли в тежка категория. Огромният интерес е предизвикан от звездния статус на Антъни Джошуа (19 мача, 19 победи, 19 нокаута), който през април нокаутира Владимир Кличко на "Уембли". 

Не са малко и българите, които искат да видят на живо втория опит на Кобрата да спечели световна титла, след неуспеха именно срещу украинеца през 2014 г. Традиционно голяма българска агитка ще подкрепя родния боксьор, който има 25 победи в 26 мача, 13 от които с нокаут.