на живо

Мадридската полиция арестува четирима англичани (ВИДЕО)

Инцидент преди финала в Шампионската лига тази вечер

Мадридската полиция арестува четирима англичани (ВИДЕО)

Хиляди фенове окупираха испанската столица и нямаше как да мине и без инциденти. Полицията в Мадрид е арестувала четирима английски граждани преди финала в Шампионската лига.

От Националната полиция заявиха, че четиримата англичани са задържани за нападение над полицаи. Не се дават повече подробности.

В социалните мрежи обаче се появи клип, в който се вижда как органите на реда нахлуват в бар с привърженици на "Тотнъм", а един пиян фен е ударен от полицай.

Според "Мирър" инцидентът е станал късно вечерта в ресторант Cafe and Tapas близо до "Пуерта дел Сол". В заведението имало повече привърженици на "Тотнъм", които пеели и скандирали. Според тях и персонала всичко било в рамките на допустимото, когато изведнъж нахлули полицаи и започнали акция.

От персонала на ресторанта също твърдят, че полицаите са действали прекалено твърдо, но в същото време признават, че феновете на "шпорите" са проявили вербална агресия към привържениците на "Ливърпул".

Тази вечер от 21 ч. в спор за най-ценния клубен трофей ще се изправят "Тотнъм" и "Ливърпул". Големият мач ще бъде излъчен на живо по bTV Action.