на живо

Майката на Стиви: Любовта и подкрепата, които получаваме, ще ни помогнат да се справим (ВИДЕО)

Продължава събирането на средства за 13-годишното момче

Майката на Стиви: Любовта и подкрепата, които получаваме, ще ни помогнат да се справим (ВИДЕО)

Майката на Стивън Бориславов - Елисавета, разкри, че до момента са събрани около 300 000 евро за лечението му. Необходимата сума е 400 000 евро. Утре 13-годишното момче, което страда от сарком на Юинг, пътува за Германия, за да започне лечение.

По-рано днес Стиви изведе на терена отборите на ЦСКА 1948 и "Левски", които се срещнаха в Бистрица в мач от Първа лига. 

Снимка: Lap.bg

Чрез bTV майката на момчето благодари на всички, които подкрепиха каузата и помагат за събирането на средствата, които са непосилни за семейството.

"Благодаря от цялото си сърце, че и двата отбора помагат на Стиви. Всички спортове, всички хора, цяла България е зад него. За мен лично това е много емоционален момент. Предполагам и за Стиви. За него футболът е всичко... неговият живот, и иска да продължи да бъде така.", каза Елисавета Владова и добави, че цялата любов и положителна подкрепа, които се изпращат на Стиви и семейството му, ще им помогне да се справят с тежката битка.

Снимка: Lap.bg

Преди двубоя двата тима оставиха настрани своите различия и дадоха път на добротата. Капитаните подариха фланелки с номер 9 на Стиви, за да му носят късмет и да му вдъхват кураж.

А всички, които искат да дарят, може да го направят на следната банкова сметка:

Банка ДСК , клон Перник
IBAN : BG51STSA93000028755501
BIC : STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов.