на живо

Македонци разгромиха ЦСКА, Младенов глобява наред

"Армейците" загубиха с 0:4 в последната си зимна проверка

cska.bg

Тежка загуба за ЦСКА в последната контролна среща от зимния лагер в Турция! "Армейците" бяха разгромени с 4:0 от македонския "Академия Пандев", след като разбиха казахстанския "Шахтьор" Караганда с 5:1 по-рано днес. Въпреки че съставът за втория мач бе експериментален, треньорът Стойчо Младенов не скри гнева си и обяви, че всички взели участие в двубоя ще понесат глоби.

"Академия Пандев" откри в 34' с гол на Сашко Пандев - брат на легендата на западните ни съседи Горан Пандев. Двадесет минути по-късно Бакар удвои с удар от около 20 метра. Зоран Ивановски покачи на 3:0 в 70', а Пепи Георгиев оформи крайния резултат четвърт час преди изтичането на редовното време.

Съперникът можеше да запише и по-изразителен успех, ако не бяха добрите изяви на вратаря Димитър Евтимов.

Съставът на ЦСКА: Димитър Евтимов, 15. Тибо Вион, 29. Томас Лам, 16. Асен Дончев, 23. Харад Каламуич, 24. Карло Мухар, 5. Федерико Варела, 22. Георги Чорбаджийски, 7. Йоан Баи, 27. Маурисио Гарсес, 14. Калоян Кръстев

"Колкото и да не ми се иска да го кажа, все още нямаме два равностойни състава. То е очевадно. Поведението, каквото имаме като изисквания за контрола на топката, за организацията в офанзивен и дефанзивен план – липсваха всички тези неща. Липсваше и агресията. Само в няколко футболисти имаше агресия.", коментира след двубоя бесният Младенов.

"Останалото беше едно лежерно темпо, което даде голямо преимущество на съперника. Естествено, за това поведение, всички състезатели, които играха в срещата, ще бъдат глобени. Такова поведение не се толерира и не се търпи в ЦСКА. Без значение е резултатът. Аз досега резултат не съм коментирал в приятелските срещи. Тук говорим за поведението, за това, което имаме като изискване и това, което трябва да се спазва. Повечето показаха, че не могат да ме впечатлят. Показаха, че нямаме два равностойни състава.", каза треньорът на "червените".

Снимка: cska.bg