на живо

Манолев: Готвим се да сме конкурентоспособни на "Лудогорец" (ВИДЕО)

"Трябват ни победи срещу преките конкуренти", заяви футболистът на ЦСКА

Манолев: Готвим се да сме конкурентоспособни на "Лудогорец" (ВИДЕО)

Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев заяви, че основната задача пред тима за пролетния дял от шампионата са победи над преките конкуренти за титлата "Лудогорец" и "Левски". 

"Всички се готвим да бъдем по-силни и да сме конкурентоспособни на "Лудогорец". Записахме някои победи и загуби в подготовката, но резултатът не е най-важен. Имахме и много силови тренировки", заяви Манолев и добави:

"Липсваха ни победи само срещу преките конкуренти. Това трябва да направим - да победим "Лудогорец" и "Левски". Сега остават 6 отбора и мачовете ще са много силни. Това е футболът - ако знаеш какво ще стане след 1 месец, то няма да е интересно. Борим се на двата фронта"

Отборът на ЦСКА се завърна от лагера в Испания, където футболистите тренираха близо месец. В събота (9 февруари) те ще изиграят и последната си контрола - срещу "Етър" Велико Търново на стадион "Българска армия".

"Получи се добра подготовка. Периодът беше по-дълъг. Тук нямаше условия и терени, за това, както за нас, така и за треньорите, беше добре да останем при перфектни условия. Разделихме се само с един основен футболист, така че колективът си е много добър", сподели Манолев.

Футболист номер 1 на България за 2019 г. - Кирил Десподов, премина в елитния италиански "Каляри" през зимния трансферен прозорец. Манолев е убеден, че неговата липса няма да се усети, тъй като има млади играчи, които да заемат овакантеното място.