на живо

Мъри: Ако очаквах розови сънища, щях да се завърна, когато имаше реки от пари

"Левски" не може повече да си позволява слаби игри", заяви треньорът на "сините"

Мъри: Ако очаквах розови сънища, щях да се завърна, когато имаше реки от пари

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов заяви, че "сините" не могат да си позволят повече слаби мачове и представяния под очакванията. Специалистът говори преди утрешното гостуване на "Локомотив" Пловдив в Първа лига.

"Имам идея как ще изглеждаме. Имам тръпка като за мач. Имам тръпка "Левски" да побеждава. Няма никакво напрежение, напрежението е "Левски" да побеждава. Ентусиазмът на феновете е една от причините да започнем работа в "Левски" сега. На някои тренировки имаше повече привърженици, отколкото други отбори имат на мачовете си. Ние трябва да отговорим на тези очаквания. "Левски" повече не може да си позволява бледи представяния и слаби игри!", каза Стоилов.

Снимка: Lap.bg

"В продължение 13 години всички левскари получавахме доста негативни емоции, проронихме доста сълзи. След като 13 години има само негативизъм и доста болка в сърцата на левскарите, всичко друго няма смисъл да го коментирам. Ще взимам решения, които са само и изцяло в полза на "Левски". Всичко друго ми е второстепенно и не ме вълнува. Не искам да бягам от отговорност или да прехвърлям отговорността. От 13 години резултатите не са добри и не се знае кой кого води. Ако очаквах розови сънища, щях да се завърна, когато имаше реки от пари."

Стоилов разкри, че скаутите в клуба са освободени заради финансовите проблеми, а според него бюджетът трябва да се оптимизира в школата.

За предстоящия мач с "Локомотив", Мъри съобщи, че "Левски" няма да може да разчита на Хосе Кордоба, чиито документи все още не са оформени.

Снимка: www.levski.bg

Тагове: