на живо

Мъри: Ако очаквах розови сънища, щях да се завърна, когато имаше реки от пари

"Левски" не може повече да си позволява слаби игри", заяви треньорът на "сините"

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов заяви, че "сините" не могат да си позволят повече слаби мачове и представяния под очакванията. Специалистът говори преди утрешното гостуване на "Локомотив" Пловдив в Първа лига.

"Имам идея как ще изглеждаме. Имам тръпка като за мач. Имам тръпка "Левски" да побеждава. Няма никакво напрежение, напрежението е "Левски" да побеждава. Ентусиазмът на феновете е една от причините да започнем работа в "Левски" сега. На някои тренировки имаше повече привърженици, отколкото други отбори имат на мачовете си. Ние трябва да отговорим на тези очаквания. "Левски" повече не може да си позволява бледи представяния и слаби игри!", каза Стоилов.

Снимка: Lap.bg

"В продължение 13 години всички левскари получавахме доста негативни емоции, проронихме доста сълзи. След като 13 години има само негативизъм и доста болка в сърцата на левскарите, всичко друго няма смисъл да го коментирам. Ще взимам решения, които са само и изцяло в полза на "Левски". Всичко друго ми е второстепенно и не ме вълнува. Не искам да бягам от отговорност или да прехвърлям отговорността. От 13 години резултатите не са добри и не се знае кой кого води. Ако очаквах розови сънища, щях да се завърна, когато имаше реки от пари."

Стоилов разкри, че скаутите в клуба са освободени заради финансовите проблеми, а според него бюджетът трябва да се оптимизира в школата.

За предстоящия мач с "Локомотив", Мъри съобщи, че "Левски" няма да може да разчита на Хосе Кордоба, чиито документи все още не са оформени.

Снимка: www.levski.bg

Тагове: