на живо

Марката "Левски” е запорирана

Това стана ясно на пресконференция днес

Председателят на Националния клуб на привържениците на синия клуб Владимир Владимиров обяви, че марката “Левски” e запорирана. Той даде пресконференция заедно с говорителя Степан Хиндилян. Двамата пожелаха да си получат обещаните 15% от акциите от Тодор Батков и заявиха, че са оттеглили оставката от УС, за да могат да следят какво се случва в клуба.

„Марката "Левски" е запорирана, тя не може да бъде продавана и преподавана на трети лица. Запорирана е от юридическо лице в края на май. Направете разследване от кого е запорирана. Има неща, които остават скрити, неясни, покрити. Кой например знае, че върху марката "Левски" има запор? Някой знае ли това? Тя не може да бъде отдавана, предавана на трети лица? Справка в търговския регистър от 29-и май – ден преди финала – показва точно това. Ето защо това показва, че фенклубът трябва да участва в Управителния съвет”, каза Владимиров.

"Искаме си 15-те процента, които ни бяха обещани. Искаме прозрачност и отчетност в управлението на тима. Нашето присъствие там ще бъде гаранция за тези неща. Показахме в последните две години, че с каквото сме се захванали, сме го направили - юбилей, баскетболното събитие. Направихме и 101-годишнината - бе издадена книга за историята на тима”

„Ще искаме свикване на Управителен съвет в следващите дни. Ще поканим и г-н Батков. Продължаваме да отстояваме исканията си. Това нещо ни е обещано. Настояваме за одит повече от една година. Одит на всеки три месеца трябва да има. Сред нас има будни хора и няма да позволим „Левски” да бъде обезличен. Ако фалираме, фалираме. Какво да правим. Няма да се молим на никого да не ни пращат в "А" окръжна група”

„Извиних се от името на привържениците за счупените около 700 седалки. Все пак бяхме 14 000. На някои хора им идва прекалено много шест години без отличие. Поздравяваме Черно море, след като си заслужиха успеха за наше голямо разочарование”